Novacura

Oud worden, dat willen we allemaal. De meesten van ons wórden het ook. En daarmee verandert er veel. 
Omdat met het oud worden ook de wereld om ons heen verandert, met vaak een noodzakelijke stap naar een andere omgeving. Omdat niet alles meer gaat zoals gewend was en er opeens zorg nodig is: wonen, eten en drinken. 

Ouderenzorg moet goed zijn en daarover is iedereen het eens. Maar tegelijk met de toename van het aantal ouderen groeit ook de problematiek van de regelgeving en financiering. Dat vraagt om een nieuwe kijk op de zorg. 

Novacura staat voor ‘Nieuwe Zorg’. Omdat onze visie en onze benadering anders is. Onze werkwijze schept nieuwe mogelijkheden voor u. 
Dat doen we, door u eigenlijk ‘alles’ te bieden, behalve de directe zorg.  U moet hierbij denken aan service op het gebied van bouw, techniek, interieur en dienstverlening. We bieden u de mogelijkheden en de handvatten. 
Concepten die het voor u als zorgverlener mogelijk maken u volledig te richten op ‘de mens’. Al het andere neemt Novacura u uit handen. 

Uitgangspunt is daarbij uw vraag. Of het nu het (ver)bouwen van zorgkamers is, inrichting van een instellingskeuken, automatisering van een gebouw, of het ontwikkelen van maaltijdconcepten… 

Novacura treedt voor u op als ‘makelaar voor de zorg’. U legt als opdrachtgever uw vraagstukken bij ons neer. En wij zorgen er in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven voor dat de oplossing vakkundig snel en optimaal wordt uitgevoerd. Binnen het door u gestelde budget en naar volle tevredenheid van u en uw klanten.