Koel-vers en Dagvers

Uw gasten stellen steeds meer prijs op verse producten die lekker en gezond zijn. Koelverse producten voldoen daar uitstekend aan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het koelvak steeds meer terrein wint op gedroogde en bevroren producten. Bij koelvers worden de maaltijden op de traditionele wijze gekookt en vervolgens snel afgekoeld. Door het snelle koelen zijn de maaltijden langer houdbaar en blijven smaak en voedingswaarde optimaal bewaard. Met koelverse producten valt dus veel te winnen. 
FoodFocus heeft de beste leveranciers in haar palet om u hoogwaardige koelvers producten te leveren; de kwaliteit van uw maaltijden en maaltijdcomponenten zijn dan ook gegarandeerd van een constante hoogwaardige kwaliteit. Een kwaliteit waar u trots achter zult staan om aan uw gasten uit te mogen serveren.

Dat geldt ook voor het dagvers assortiment van FoodFocus.
Dagelijks leveren wij ultra verse producenten van onze producenten die wij samen met u selecteren. In de meeste gevallen zijn dit regionale bedrijven die door hun ligging, vakmanschap en gebondenheid aan de streek en de lokale gemeenschap, de beste kwaliteit ultra verse producten leveren.
Hierdoor zijn uw gasten ervan verzekerd dat zij elke dag het beste op tafel krijgen. 
Door onze samenwerking met regionale leveranciers bieden wij u de garantie dat kwaliteit gekoppeld wordt aan een marktconforme prijs, snelle levering en uitstekende houdbaarheid.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.