Beleving

Leven is beleven

Zorg omvat de hele mens en alles om hem heen. Het is vervolgens de kunst om bij die beleving alle componenten te zoeken, te vinden én te realiseren, die ervoor zorgen dat het totale leven nog completer en aangenamer wordt. 
Dat kan alleen als je de klant door en door kent. Als je ook weet wat klanten willen en op welke manier de klant dat wenst te verwezenlijken. Dat is het uitgangspunt van FoodFocus. Naar die wensen wordt geluisterd, omdat alleen maatwerk hier zorgt voor het gewenste resultaat. Plannen worden gemaakt en voorstellen aangereikt om deze wensen, via innovatieve methoden en een full-service aanpak, in de praktijk te realiseren. 

Een praktijk, gekenmerkt door een continu proces van evolueren, aanpassen en vernieuwen. Aanpassingen of verbeteringen zijn altijd mogelijk. Daarom blijven wij naar u luisteren en zijn wij continu in gesprek met de klant. Dat doen we zeker ook met onze bestaande relaties. Samen brainstormen over nieuwe ideeën, presenteren van een andere, effectievere of financieel aantrekkelijkere aanpak. Dit, omdat wij meedenkers zijn. We zijn trots op bereikte resultaten, maar even zo goed ook altijd bereid om deze door nog betere te vervangen. 

Niet vervangen om het vervangen en geen ‘dozen schuiven’ om uitsluitend te verkopen, maar “sparren” met de klant. De markt verkennen, ideeën en producten vinden en aanreiken. 
Om uiteindelijk in een win-winsituatie te komen voor FoodFocus, voor u en voor uw klant.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.