Kwaliteit

Als de kwaliteit niet goed is, dan kunnen we maar beter stoppen

Laten we het niet moeilijker maken dan het is; alles wat FoodFocus levert moet gewoon goed zijn. Dat is ons allereerste uitgangspunt. Immers: als de kwaliteit niet goed is, dan kunnen we beter maar meteen stoppen. U moet als klant blind op die kwaliteit kunnen vertrouwen. En het is voor ons de kunst om die te leveren voor een fatsoenlijke prijs. 

Bij het leveren van topkwaliteit komt veel kijken. Het is een continu proces van scherp blijven en gericht blijven op product- en marktkennis, maar zeker ook op organisatorische processen. Concessies zijn uit den boze. Dat weten de medewerkers van FoodFocus, maar dat weten ook onze partners. Op alle gebieden wordt uitsluitend samengewerkt met experts en specialisten in alle afzonderlijke productgroepen. 
Dat heeft gezorgd voor een ijzersterke keten van deskundigheid, ervaring en kwaliteit. 

Uiteindelijke winnaar is de consument, uw klant, uw gast. De keuze van uw klant is leidend en wordt altijd met respect uitgevoerd. 

Wat dat kost, daar zijn wij volledig transparant over: u betaalt niet meer dan wat wij de leveranciers betalen. Omdat elke leverancier ons hetzelfde percentage betaalt voor de logistieke dienstverlening, hebben wij ook geen voorkeur voor een bepaalde leverancier. Sterker nog, wij kijken ook tussentijds, door middel van een mini-aanbesteding, welke leverancier de beste voorwaarden biedt en of wij op uw inkoop een besparing kunnen realiseren. Uiteindelijk bent u dan degene die de keuze maakt. Op basis van productaanbod en marktconforme prijzen. Eerlijker en transparanter kan niet. 

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.