Winkelen en boodschappen

Maatschappelijke verbondenheid

Zo lang als mogelijk is, zelfstandig boodschappen kunnen doen vergroot de maatschappelijke verbondenheid. Dat kan met een ‘eigen’ winkel in uw organisatie. Nuttig, praktisch, gezellig en een sociaal trefpunt. 

FoodFocus zorgt voor een volledig op maat gemaakte winkel. Met uw eigen gekozen naam, uitstraling en inrichting. Compleet met kassaregistersysteem. 
En omdat het assortiment hierbij prioriteit nummer 1 is voor de klant, stemmen we dat met u en die klant persoonlijk af. En uiteraard zorgen we voor het onderhoud. 

Boodschappen aan/in huis, is voor FoodFocus een logische service. Voor de gast, bewoner, is het een van de manieren om de zelfstandigheid te bewaren. De vrijheid om eigen keuzes te maken en toch ook betrokken te blijven.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.