Kookconcept

Smaak, kwaliteit en sfeer vormen voor uw klanten onlosmakelijke onderdelen van elke maaltijd. Eten, vaak het hoogtepunt van de dag en zeker een moment waar naar uitgekeken wordt. 
Een uitdaging en een verantwoordelijkheid, waar u maar al te graag aan wilt voldoen. Maar ook u bent gebonden aan budgetten, werktijden, en zaken zoals personeelsinzet. 

Front Cooking

Aan tafel, zoals in een restaurant. Het eten wordt bereid terwijl de klant aan tafel zit. Geen massaproductie, maar individueel gericht koken. Lekkerder voor de klant en een uitdaging voor uw personeel. 

Meer organisatie? FoodFocus biedt een concept dat alle ingrediënten en convenienceproducten bevat, waardoor het werk in de keuken makkelijker en aangenamer wordt. Met bewezen resultaten. 

Grootkeuken 

Efficiency vormt een elementair onderdeel binnen het dagelijkse kookproces. Een centraal begrip in de grote(re) instellingskeukens. 
Teneinde die efficiency niet ten koste te laten gaan van de kwaliteit, bieden wij, naast talloze kwalitatief hoogstaande producten, een aantal praktische concepten die het werk in de grootkeuken niet alleen vergemakkelijken maar de kwaliteit ook naar een hoger niveau tillen. 

Doorontwikkelde innovatietechnieken, zoals sous vide koken en de toepassing van de magnetron, bieden ongekende mogelijkheden. Daarbij kan altijd taylormade gewerkt worden, uitgaande van uw eigen receptuur.