Sous-vide

Vanuit haar makelaarsrol heeft FoodFocus een uitgebreide keus aan maaltijd- (en componenten) producenten. Dit varieert van maaltijden en maaltijdcomponenten met een traditionele bereiding tot een uitgebreid assortiment aan sous-vide bereide maaltijden en componenten.
De sous-vide bereiding kent veel voordelen en heeft als belangrijke eigenschap dat het over de perfecte gaarheid beschikt met daarbij behoud van de eigen smaak, voedingswaarde en de kleur van het product. Door de vacuümverpakking blijven de natuurlijke sappen behouden en het inkrimpen en gewichtsverlies als gevolg van koken wordt zo sterk tegengegaan.
De smaak van het gerecht kan voorafgaande aan het vacumeren sterk verbeterd worden, door vóóraf in de verpakking verse kruiden, specerijen en/of vloeistoffen, zoals wijn, toe te voegen. Is eenmaal een standaardrecept ontwikkeld dat voldoet aan de eisen en wensen, dan kan dit telkens opnieuw en in dezelfde kwaliteit worden gemaakt.
Bijzonder belangrijk element van sous-vide in ‘de zorg’ is dat de voedingswaren gepasteuriseerd, en dus tegen schadelijke bacteriën beschermd, kunnen worden, zonder smaakverlies.
FoodFocus kan een keur aan maaltijden en maaltijdcomponenten bieden volgens de sous-vide methode. Indien gewenst volgens uw eigen receptuur.

De door de aangesloten producenten ‘traditioneel’ bereide (maaltijd)componenten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Er zijn eindeloze variaties in samenstelling, smaak en cycli realiseerbaar.
Van single portie, drievaks tot aan multi portie. Alles is denkbaar.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.