• Mondkapjes BY CLEANFOCUS

  Op veel plekken in Nederland wordt het gebruik van een (niet-medisch) mondkapje dringend geadviseerd of is het verplicht. FoodFocus heeft een complete productlijn ontwikkeld in de strijd tegen Covid-19, met de naam CLEANFOCUS. In het assortiment zijn ook mondkapjes opgenomen, hieronder voor u toegelicht.

  Lees Verder
 • De beste haring en wijn combinaties

  Een gekaakte haring bij staart pakken, eventueel uitjes eraan vast plakken en in je mond laten glijden. Hij is er weer. De heerljke en gezonde Hollandse Nieuwe, vol met Omega-3-vetzuren. Maar wat serveren we er eigenlijk bij?!

  Lees Verder
 • Weggooien of opdrinken?

  Hoe lang kunnen we nou écht een fles bewaren nadat hij geopend is? Afgelopen week een feestje gehad of gewoon lekker een fles mooie Bordeaux opengemaakt zonder de fles is leeg gegaan? Gooi deze niet weg, je kan hem langer bewaren dan je denkt!

  Lees Verder
 • SULFIETEN IN WIJN: DUIVELSE HOOFDPIJN OF BESCHERMENGEL?

  We weten allemaal dat teveel wijn kan zorgen voor een kater. En ook ‘het gevoel van’ een kater hebben, daar kan iedereen over meepraten. Meestal krijgen de sulfieten in wijnen de schuld, maar eigenlijk is water de boosdoener. Of liever gezegd, een gebrek hieraan.

  Lees Verder