• E-Bestel
    X
  • De beste haring en wijn combinaties

    Een gekaakte haring bij staart pakken, eventueel uitjes eraan vast plakken en in je mond laten glijden. Hij is er weer. De heerljke en gezonde Hollandse Nieuwe, vol met Omega-3-vetzuren. Maar wat serveren we er eigenlijk bij?!

    Lees Verder
  • Weggooien of opdrinken?

    Hoe lang kunnen we nou écht een fles bewaren nadat hij geopend is? Afgelopen week een feestje gehad of gewoon lekker een fles mooie Bordeaux opengemaakt zonder de fles is leeg gegaan? Gooi deze niet weg, je kan hem langer bewaren dan je denkt!

    Lees Verder
  • SULFIETEN IN WIJN: DUIVELSE HOOFDPIJN OF BESCHERMENGEL?

    We weten allemaal dat teveel wijn kan zorgen voor een kater. En ook ‘het gevoel van’ een kater hebben, daar kan iedereen over meepraten. Meestal krijgen de sulfieten in wijnen de schuld, maar eigenlijk is water de boosdoener. Of liever gezegd, een gebrek hieraan.

    Lees Verder
  • DE BESTE 'MAATJES' VAN DE HOLLANDSE NIEUWE.

    Het zal je niet ontgaan zijn dat het eerste vaatje haring deze week voor maar liefst €65.000,- geveild is. Een vaatje vol verse, sappige Hollandse Nieuwe.

    Lees Verder