DKW - Droge Kruidenierswaren

DKW is de afkorting voor Droge Kruideniers Waren. U kunt hierbij denken aan kruiden, sauzen, soepen, frisdranken, conserven, thee, koffie, bier, wijn, snoep en meer. Alle droge kruidenierswaren zijn langer houdbaar dan twaalf dagen. Het is een grote verzamelgroep met een enorm breed assortiment.
De toepassing van DKW is in iedere keuken totaal verschillend en afhankelijk van diverse factoren, eisen en voorschriften en natuurlijk van uw eigen voorkeur. 
FoodFocus levert een groot basispakket droge kruidenierswaren van gerenommeerde merken en producenten. Hierbij maakt FoodFocus onderscheidt tussen bulk voor grotere locaties als (compact) grootkeukens en satellietkeukens tot het kleinschaliger assortiment voor kleinschalig wonen, de winkeltjes of de broodserveerwagen. Maar natuurlijk leveren wij ook een groot assortiment wat ingezet kan worden voor uw boodschappenservice ten behoeve van de Boodschappenbutler.
In overleg met u en of uw keukenmedewerkers kan dit pakket, per individuele locatie aangepast of uitgebreid worden, zodat werken met uw favoriete producten gegarandeerd is.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.