DKW - Droge Kruidenierswaren

DKW is de afkorting voor Droge Kruideniers Waren. U kunt hierbij denken aan kruiden, sauzen, soepen, frisdranken, conserven, thee, koffie, bier, wijn, snoep en meer. Alle droge kruidenierswaren zijn langer houdbaar dan twaalf dagen. Het is een grote verzamelgroep met een enorm breed assortiment.
De toepassing van DKW is in iedere keuken totaal verschillend en afhankelijk van diverse factoren, eisen en voorschriften en natuurlijk van uw eigen voorkeur. 
FoodFocus levert een groot basispakket droge kruidenierswaren van gerenommeerde merken en producenten. Hierbij maakt FoodFocus onderscheidt tussen bulk voor grotere locaties als (compact) grootkeukens en satellietkeukens tot het kleinschaliger assortiment voor kleinschalig wonen, de winkeltjes of de broodserveerwagen. Maar natuurlijk leveren wij ook een groot assortiment wat ingezet kan worden voor uw boodschappenservice ten behoeve van de Boodschappenbutler.
In overleg met u en of uw keukenmedewerkers kan dit pakket, per individuele locatie aangepast of uitgebreid worden, zodat werken met uw favoriete producten gegarandeerd is.