Formule

Klantgerichtheid

Noem het een formule, noem het een concept. Eén ding staat absoluut voorop: klantgerichtheid. 
FoodFocus hanteert daarvoor een naam die alles in zich draagt: Food- en Belevingsmakelaar. Een naam die een belofte inhoudt, namelijk de garantie dat u als klant (en vervolgens ook uw klant) uiteindelijk alles vindt wat u zoekt. 
Dat maakt ons dé ideale strategische partner voor de institutionele markt, en zijn wij uw specialistische leverancier. 

Als uitgangspunt hanteren wij steeds uw vraag, en ons antwoord daarop kenmerkt zich door aandacht voor elk detail. Dat combineren we met een verrassend exclusief aanbod en talloze keuzemogelijkheden. Elk product en elke service wordt 100% op maat geleverd. U kunt vertrouwen op onze marktkennis, ervaring en organisatorische betrokkenheid; dicht tegen uw organisatie aan en ingebed in onze werkwijze. Zodat bij u alles op rolletjes loopt en absolute kwaliteit gegarandeerd is.

De kracht van FoodFocus ligt, behalve in de eigen kennis en ervaring, tevens in de strategische samenwerking met specialistische toeleveranciers. Stuk voor stuk bekend met de institutionele markt en in staat om snel, pro-actief en kwalitatief in te spelen op vragen uit de markt. Met de vertrouwde standaardproducten, maar ook steeds meer, met nieuwe services. Dat garandeert een enorme variatie in aanbod en een zeer hoge, constante kwaliteit, zowel intern als in de wijk met passende concepten.