Kleinschalig wonen

Zelfstandig wonen, ook op hoge leeftijd, of met een beperking. De mensen en de maatschappij vragen erom. Om aan die vraag te kunnen voldoen, is de juiste ondersteuning nodig op het gebied van eten en drinken. FoodFocus geeft hier invulling aan met passende concepten. 

Samen, zelfstandig koken in huis en/of woongroep wordt bevorderd doordat we als totaalleverancier tot op het kleinste niveau leveren wat nodig is. Maaltijdvoorzieningen, maar ook de dagelijks noodzakelijke ingrediënten en hulpmiddelen. Food en non-food.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.