Over FoodFocus

WELKOM. Op deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; Dé Foodmakelaar van Nederland.

Samen aan tafel is voor ons de beste manier om elkaar te leren kennen. Vanaf het ontstaan van FoodFocus denken wij er zo over. Onze klanten uitnodigen en samen met hen praten over wensen en mogelijkheden. Gezamenlijk brainstormen over service, maatwerk en zoeken naar unieke concepten. Vanzelfsprekend vinden wij dat.

Wij nodigen u graag uit om met ons aan tafel te gaan voor een gezamenlijke visie: een visie op eten, drinken, zorgen, verzorgen en ontzorgen. 

Door samen aan tafel te gaan proberen we die visies op elkaar te laten aansluiten. Als strategisch partner zetten wij ons daarbij in om u, en uiteindelijk uw gasten, zo volledig mogelijk te ontzorgen. 

Naast samenwerking is in alles wat we doen het leveren en borgen van kwaliteit een ultieme prioriteit. En ook dat is in onze ogen weer vanzelfsprekend. Het moet bovenal goed en voor een marktconforme prijs zijn. 

Kwaliteit leveren in de breedste zin van het woord en op alle gebieden van eten, drinken, dienstverlening en service. Daar staan wij voor en steeds zien wij dit weer als een boeiende en fascinerende uitdaging waarvoor wij graag samen met u aan tafel gaan. Dit alles om er voor te zorgen dat uw klanten, uw gasten, uw bewoners, uw cliënten, straks het allerbeste op hun bord krijgen.