Zorgmedewerker van het Jaar 2018

Online platform 'Voeding in de Zorg' organiseert voor het tweede jaar de 'Zorgmedewerker van het Jaar', een verkiezing om bijzondere zorgmedewerkers een podium te bieden.
In 2017 ontving Henrieke de Vries van Ijsselheem locatie de Amandelboom in Kampen de titel 'Zorgmedewerker van het Jaar 2017'.
Vanaf 9 maart is de aanmeldperiode gestart en kan iedereen zijn of haar favoriete zorgmedewerker nomineren voor de titel 'Zorgmedewerker van het Jaar 2018'.

Aanmeldperiode voor Zorgmedewerker van het Jaar 2018 is gestart
In de periode van 9 maart tot 1 april kunnen zorgmedewerkers genomineerd worden voor de titel Zorgmedewerker van 2017 via www.voedingindezorg.nl/zorgmedewerker-van-het-jaar.
Een onafhankelijke jury zal uit alle aanmeldingen 10 finalisten selecteren.
Vanaf 15 april kan heel Nederland stemmen op zijn of haar favoriete zorgmedewerker via www.voedingindezorg.nl.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 mei.

Feestelijke uitreiking met bewoners en collega's
De winnende zorgmedewerker wint de titel 'Zorgmedewerker van 2018' tijdens een feestelijke prijsuitreiking op locatie met collega's en bewoners.
Daarnaast ontvangt de winnaar een Efteling Bosrijk-arrangement voor 6 personen (3 overnachtingen inclusief vier dagen toegang tot de Efteling en €150,- om te besteden in het Efteling park).

Over Voeding in de Zorg
In april 2016 heeft FrieslandCampina 'Voeding in de Zorg' gelanceerd. Voeding in de Zorg is een online platform over eten en drinken dat speciaal voor zorgmedewerkers ontwikkeld is.

 

Voor meer informatie:
www.voedingindezorg.nl
voedingindezorg@frieslandcampina.com
033-713 33 33