Voorzorgsmaatregelen coronavirus

 
FoodFocus

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Wij krijgen om begrijpelijke redenen vragen over de uitbraak van het Coronavirus in relatie tot de FoodFocus medewerkers en leveringen. Wij willen u hierbij informeren over de stand van zaken en proberen daarbij zo goed mogelijk een balans te vinden tussen zorgvuldigheid in handelen enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust anderzijds.

In heel Nederland, maar ook wereldwijd, worden extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 
Voor u maar ook voor FoodFocus vraagt dit uiterste alertheid. 
De gezondheid van onze klanten en van uw en onze medewerkers heeft natuurlijk altijd onze hoogste prioriteit. 
FoodFocus volgt hierin strikt de richtlijnen van het RIVM. Hierbij een overzicht van de genomen maatregelen.

Buitendienstmedewerkers
FoodFocus salesmedewerkers stoppen per direct, tot nader order, met het bezoeken van klanten.  Bij vragen kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met hen opnemen.

Logistiek medewerkers/uw chauffeur
Onze logistiek medewerkers proberen contact met andere mensen zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast gebruiken zij disposable handschoenen en dienen zij zich te houden aan ons COVID-19 protocol.

FoodFocus Verkoop binnendienst/Klantenservice
Onze medewerkers worden opgedeeld in meerdere teams verspreid over diverse ruimtes. Zij zijn voor u gewoon telefonisch bereikbaar.

Hoe wilt u geleverd krijgen?
Vooralsnog leveren wij uw bestelling uit op de manier zoals u van ons gewend bent; rechtstreeks in de keuken, uw magazijn, etc.
Mogelijk wilt u dit aanpassen. Om aan uw wensen te voldoen nemen onze medewerkers van Verkoop Binnendienst contact met u op om te vragen hoe u in de huidige situatie geleverd wilt krijgen.

Retouren
Vanaf heden kunnen wij i.v.m. besmettingsgevaar geen retouren mee terug nemen.
Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bezoeken aan FoodFocus worden tot nader order geannuleerd.
Alle medewerkers FoodFocus werken volgens de richtlijnen van het COVID-19 protocol.

Vooralsnog verwachten we geen problemen met het uitleveren van uw bestelling, tenzij bij verdere escalatie van het Coronavirus de landelijke autoriteiten over gaan op verdergaande maatregelen welke wij verplicht zijn te volgen.Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zoals u van ons gewend bent tijdig en volledig te blijven leveren. 
Uiteraard hopen wij dat de gevolgen in Nederland en voor uw organisatie beperkt zullen blijven en leven met u mee.

Voor eventuele vragen kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen met uw accountmanager en onze verkoop binnendienst.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u veel sterkte toe.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers FoodFocus BV
T.  0416 530458