verslokaal mmc

 

 

 

Het Máxima MC kiest opnieuw voor Het Verslokaal als maaltijdproducent

‘Inspelen op de wensen en behoefte van patiënten, want daar doen we het tenslotte voor’

 

Na een uitgebreide marktconsultatie heeft MMC, na 10 jaar samenwerking, wederom gekozen voor de maaltijdcomponenten van Het Verslokaal (voorheen DMC Maaltijdservice). Het Verslokaal bleek na de marktconsultatie de meest geschikte partij te zijn, om samen vorm te geven aan het nieuwe Voedingsbeleid binnen MMC. Met deze verlenging toont MMC haar waardering voor Het Verslokaal en daar zijn wij heel trots op. De samenwerking betreft niet alleen de leveringen van versbereide maaltijdcomponenten, maar staat ook in het teken van het delen van kennis, ondersteuning en het meedenken en opzetten van innovatieve maaltijdconcepten en  maaltijdcomponenten.

“Als relatief jong maar betrokken bedrijf, is het een mooi compliment dat wij opnieuw het vertrouwen krijgen om voor de komende jaren de maaltijdcomponenten te mogen produceren. Het is een bevestiging dat wij, ook na de overname van DMC maaltijdservice in september 2018, optimaal presteren en het stimuleert ons om samen met MMC blijvend te innoveren, om nog mooiere en vraaggerichtere maaltijden en maaltijdcomponenten te kunnen maken.

Wij zullen er alles aan doen om in goede samenwerking met MMC accuraat in te kunnen blijven spelen op de wensen en behoefte van de patiënten, want daar doen we het tenslotte voor”, aldus Walter Chaudron namens Het Verslokaal.