Vanaf nu is het homogeen gemalen assortiment bij Smaakhelden te bestellen.

Homogeen gemalen is een van de drie consistenties in het speciale Smaakhelden assortiment. Homogeen gemalen oftewel “vloeibaar” heeft een vla dikte. Dit betekent dat de voeding zich het zelfde gedraagt als vla dat zou doen. Homogeen gemalen voeding heeft weinig tot geen structuur. De voeding is dus niet meer herkenbaar.
Het is geschikt voor mensen die nauwelijks tot geen kauwfunctie meer hebben.

Smaakhelden, ook wel bekend als de Binckhorst Productiekeuken, is leverancier van  sous-vide maaltijdcomponenten. Sous-vide is een bereidingstechniek waarbij vacuüm verpakte voeding gegaard wordt in een waterbad. Doordat het voedsel in een afgesloten verpakking zit, blijven smaken, sappen, vitaminen en mineralen behouden. Toevoegen van extra zout, olie of e-nummers is niet nodig. 

Smaakhelden heeft een eigen webwinkel: Smaakhelden.nl Cliënten, medewerkers en andere geïnteresseerden kunnen een account aanvragen en maaltijden bestellen. Smaakhelden is voor iedereen beschikbaar. Toch ligt de focus op de bij Cello wonende cliënten. Smaakhelden heeft als doel gezonde en smakelijke voeding aan te bieden. Dit gebeurt in samenwerking met de Cello logopedisten en diëtisten. 

Om de kwaliteit van de voeding te waarborgen heeft Smaakhelden zich laten ISO certificeren. Dit wil zeggen dat de keuken aan gestandaardiseerde kwaliteitseisen van voedselveiligheid en managementsystemen voldoet.

“Smaakhelden biedt smakelijke maaltijden aan die zowel gezond, gemakkelijk, betaalbaar en vers zijn."