Samen er op uit met FoodFocus

erop uit met FoodFocus

Open uitnodiging aan de bewoners van Notre Dame

Al bijna 15 jaar bestaat er een zeer goede samenwerkingsrelatie tussen Woonzorgcentrum Notre Dame en FoodFocus. 

Wie zijn wij?
Misschien vraagt u zich af: wie of wat is FoodFocus? Graag leggen we dat even in het kort aan u uit.
FoodFocus is een totaalleverancier van eten en drinken en zorgt ervoor dat u dagelijks lekker kunt eten en drinken. Wij leveren aan Notre Dame alle verse producten zoals vlees, groenten, fruit, en zuivel. Het totale verspakket aan producten wat nodig is om er voor te zorgen dat u dagelijks kunt genieten van goed, lekker eten en drinken. En dat doen wij natuurlijk heel graag.

Het draait om u
Misschien kent u ons niet persoonlijk maar u bent wel onze klant en daar draait het bij ons om. Om uw welbehagen, uw tevredenheid. Graag gaan wij met onze klanten aan tafel om ze beter te leren kennen. Omdat dat individueel niet lukt, gaan wij met de zakelijk manager van de congregatie, mevrouw Craje aan tafel en met mevrouw van Heeswijk, hoofd Keuken. Met hen gaan wij aan tafel  om u mening te horen over wat u graag op uw bord ziet. 

Elkaar leren kennen
Nu is het onze wens om onze trouwe klanten beter te leren kennen maar ook te bedanken voor de afgelopen jaren en dat willen wij heel graag rechtstreeks met en voor u doen. Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een mooie manier te bedenken om dat voor u te doen en we denken dat we hier uiteindelijk in geslaagd zijn. 

U gaat erop uit met FoodFocus!
In juni gaan we met een groep bewoners, met u, op pad en gaat u samen met ons er een hele mooie dag van te maken. 
Wij nemen u mee in een luxe touringcar om een heerlijke, ontspannen dag samen met ons door te brengen in Hilvarenbeek bij Safaripark de Beekse Bergen. 
U hoeft niets te doen; alleen te genieten. 
Wij halen u ’s morgens op en zorgen er de gehele dag voor dat het u aan niets ontbreekt. Op het einde van de dag zal de touringcar weer voorrijden om u na een heerlijke dag weg, weer thuis te brengen. 

In de komende periode zullen de Welzijnsmedewerkers van Notre Dame Evelien Pigmans en Gerda van der Sanden u hierover verder informeren.

Voor nu zeggen wij; 

heel graag tot ziens op 13 juni om er samen met ons een hele fijne dag van te maken.