• E-Bestel
    X

Nieuwe verpakking van Hooff vleeswaren en kaas

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe vers verpakkingen voor onze gesneden vleeswaren en kaas. Vanaf medio maart zullen wij deze producten uitleveren in de nieuwe verpakking.

Huisstijl
Een nieuw logo en een nieuw verpakkingsdesign zijn de eerste uitingen van de nieuwe huisstijl van slagerij van Hooff. In de loop van 2016 krijgt ook onze website een nieuw jasje en zal er een nieuw vleesconcept worden geïntroduceerd. Maar eerst zijn onze vleeswaren- en kaasverpakkingen aan de beurt. De ambachtelijke kwaliteit die u gewend bent blijft, maar door het nieuwe design komt het product nog beter tot zijn recht. Zo kunt u heerlijk genieten van de smaak van kwaliteit, met liefde voor u gemaakt sinds 1947.

Verpakkingsvormen & toepasbaarheid
Onze vleeswaren en kaasproducten zijn beschikbaar in verschillende verpakkingsvarianten. Het gehele assortiment is verpakt onder beschermde atmosfeer in een easy-opening folie of in een handige bulkverpakking. De portiegrootte is samengesteld zodat 1 portie boterham-beleggend is. Het assortiment is zeer divers. Van het favoriete beleg zoals cervelaat, achterham en gegrilde kip tot luxe buitenlandse vleeswaren zoals serranoham, spianata romana en truffelsalami. Voor iedere smaak of budget een heerlijk hartig belegde boterham voor bij de broodmaaltijd. 

Alle verpakkingen zijn voorzien van twee etiketten. Het etiket aan de voorzijde is voorzien van de productnaam en houdbaarheid informatie. Aan de achterkant vindt u de ingrediënten, allergenen- en voedingswaarde-informatie.

Portieverpakking
Kleine portieverpakkingen; ideaal voor in uw bedrijfsrestaurants, een winkelconcept of de broodbuffetwagens.

Multi portieverpakking
5-portie verpakking
10-portie verpakking
25 plaks verpakking

De multiporties zijn verpakt in een bulkverpakking (25 plakken per schaal) - makkelijk voor bedrijfscatering - en de 5-porties verpakking (ongeveer 100 gram) op een vleeswarenschaaltje in een easy-opening folie. Perfect voor een gevarieerd aanbod voor de kleinschalige woongroepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frank van Hooff
040-226 40 90
frank@slagerijvanhooff.nlfr